***Køb for kun 280 kr. og få et par super fede svømmebriller med koden "Oktober19" eller få fri fragt på køb over 1.875 kr. med koden "Frifragt1500"***
 

Kontaktoplysninger

team-cover

PRESENCO SPORT A/S har siden 1977 været dedikeret til salg og vejledning i indkøbet af rekvisitter til idræt, sport, bevægelse og leg til foreninger, sportshaller, institutioner, klubber og virksomheder. Vi er 4 erfarne medarbejdere, som arbejder meget tæt sammen med en lang række eksterne leverandører, herunder producenter, grossister samt service- og IT-virksomheder. 

Det er visionen med PRESENCO SPORT A/S at fremme aktivitetsniveauet indenfor sport og idræt samt fysisk bevægelse, sjov og leg til glæde for den enkelte og til gavn for sundheden og den almene trivsel i samfundet.

Vi står på hænder for at sikre, at du får de bedst tænkelige produkter indenfor en rimelig tidshorisont og til en rimelig pris. Vores webshop www.presencosport.dk giver det store overblik. Her finder du et kæmpe sortiment af sportsrekvisitter af meget høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.Presenco Sport A/S

Jernet 7
DK-6000 Kolding

Telefon: +45 7550 6011
E-mail: post@presencosport.dk

Åbningstider

Mandag - Fredag 8 - 16 (fredag lukker vi dog kl. 15)

SE-nr.:
DK 34 69 85 62

Selskabsform
Aktieselskab

Adm. Direktør
Mikkel Peder Poulsen (mikkel@presencosport.dk)

Copyright
Denne internet præsentation er inklusiv al grafik, billeder og tekst beskyttet af copyright og må ikke reproduceres uden tilladelse. Enhver kommerciel eller anden kommerciel brug er forbudt og vil blive retsforfulgt.

Ansvarsfraskrivelse
Oplysningerne på denne hjemmeside bliver opdateret regelmæssigt. Men der kan ikke gives sikkerhed for, at alle oplysninger er fuldstændige, korrekte og ajourførte. Alle oplysninger er med forbehold for ændringer og at disse uden forudgående varsel fjernes eller tilføjes. Vi påtager os intet ansvar for indholdet af eksterne links. Ansvaret for indholdet af linkede sider har kun deres operatører.