***FÅ FRI FRAGT MED KODEN "HOME20"*** Gælder ordrer over 500 kr. dog ikke stort gods
 

Handelsbetingelser


Indholdsfortegnelse


Priser

Alle priser i webshoppen og trykte kataloger er vist inkl. og ekskl. moms.
Købsaftalen er først bindende i det øjeblik, hvor vi manuelt har accepteret og bekræftet ordren. Bemærk vores leveringsbetingelser!

Bonusaftale: Har du et fast indkøb af sportsrekvisitter, er du en loyal kunde og handler du for et pænt beløb, kan vi tilbyde en bonusaftale, hvis du ikke ønsker at spørge på rabat, hver gang du handler. Det eneste, du behøver at gøre, er at ringe 7550 6011 eller skrive post@presencosport.dk, så sender vi en bekræftelse på, at der er indgået en bonusaftale.

Bonus afregnes hvert år efter d. 30/9 ved, at vi sender en kreditnota, hvis størrelse afhænger af dit indkøb. Kreditnotaen kan bruges til indkøb af varer ved at modregne denne i efterfølgende fakturaer. Nedenfor kan du se, hvad du kan forvente af bonus ved forskellige årlige indkøb. Beløbene er ekskl. moms. Bonus udbetales ikke, kan ikke kombineres med andre rabat- eller bonusaftaler og der afregnes ikke bonus på fragt.

>   5.000 5,0%
> 10.000 5,5%
> 15.000 6,0%
> 20.000 6,5%
> 25.000 7,0%
> 30.000 ring for aftale

Betalingsbetingelser

Du kan betale med:
- kreditkort (Gælder alle privatkunder. Vi hæver først beløbet efter varen er sendt fra vores lager)
- på forudbetaling (Gælder typisk på din første ordre, hvis du er virksomhed, på større ordrer og varer som er speciallavet eller fremstilles til ordre)
- netto kontant (8 dage)
eller få kredit efter aftale.

Forudbetalinger vil forsinke leveringstiden med 2-3 hverdage.
Venligst kontakt os, hvis du oplever problemer med at benytte betalingssystemet i webshoppen.

Har vi modtaget din bestilling, forbeholder vi os ret til at gennemføre leveringen af de bestilte varer og efterfølgende at fastholde betaling herfor. Vi anbefaler derfor, at vi omgående kontaktes pr. telefon, såfremt der skal ske ændringer til bestillingen. Se i øvrigt vores generelle betingelser, som skal accepteres før en internetbestilling kan gennemføres. 

Ved betaling efter forfaldsdatoen tilskrives morarenter med 2% pr. påbegyndt måned samt et gebyr for betalingspåmindelse nr. 1 kr. 100,00 og for betalingspåmindelse nr. 2 kr. 500,00.
Såfremt en betaling ikke er modtaget senest 10 dage efter 3. rykker vil sagen uden yderligere varsel blive overdraget til vores advokat, Andersen Partners Advokatpartnerselskab, med yderligere omkostninger til følge.

Vi foretrækker at du benytter FIK-indbetalingskortet, som følger med fakturaen, men skylder du os penge kan du også altid lave en bankoverførsel:

Nykredit Bank A/S
Klavedbod Brygge 1-3
1780 København V

Betaling i danske kroner DKK kan gøres til bankkonto 8117 2905153

Betaling i euro EUR kan gøres til bankkonto 8117 9686554
SWIFT/BIC-Code: NYKBDKKK
IBAN: DK6881170009686554

Leveringsbetingelser

Du kan som udgangspunkt regne med nedenstående leveringsomkostning, som dækker ekspeditions-, emballage- og fragtomkostninger med undtagelse af voluminøse varer, lang gods eller tungt gods, som f.eks. grus og banekridt. I disse tilfælde beregnes fragten ikke direkte i webshoppen, men vi kontakter vi dig for accept af eventuelt ekstra fragtomkostninger, inden vi manuelt accepterer og behandler ordren:

Dog kan der være håndteringsgebyr samt hjemtagelsesfragt på udvalgte varer, hvilket du som kunde vil blive informeret om, inden vi manuelt accepterer og behandler ordren.

- Ordrer under 1.250,- DKK inkl. moms tillægges 123,75 75,00 DKK *) inkl. moms  (erhvervsadresse dog kun 98,75 75,00 DKK inkl. moms).
- Ordrer fra 1.250,- til 1.873,75 DKK inkl. moms tillægges 140,63 DKK *) inkl. moms.
- Ordrer over 1.875,- DKK inkl. moms leveres fragtfrit.

*) Voluminøse varer! Ved voluminøse varer forstås varer, der fragtberegnes efter rumfang i stedet for vægt. Vær opmærksom på, at varerne kun leveres til nærmeste udvendige dør. 
Truck, læsserampe eller hjælp fra modtager kan være påkrævet ved større gods og er ikke inkl. i vores fragtpriser. Vi forsøger så vidt muligt at orientere herom. 

Lang gods!  Ved lang gods forstås forsendelser på over 150 cm og beregnes således:

- Forsendelser på 150-200 cm koster minimum 187,50 DKK inkl. moms.
- Forsendelser over 200 cm eller over 300 com (svarende til omkreds + længde) koster minimum 812,50 DKK inkl. moms. 

Tungt gods!

- pakker, som vejer over 35 kg vil blive sendt som enten halvpaller eller helpaller, som koster hhv. 593,75 DKK eller 812,50 DKK inkl. moms.

Dellevering! Alle ordrer kan blive delleveret med mindre andet er blevet oplyst eller aftalt ved ordreafgivelse eller inden levering er sket.
Kan en restordre ikke sendes som én bilpakke, kan der blive pålagt fragt på restordren. 

Hasteforsendelser og skaffervarer bliver tillagt minimum 187,50 DKK inkl. moms. 

Leveringstider

Bemærk at leveringstiden kan variere afhængig af den bestilte vare, det bestilte kvantum samt eventuelt farvevalg. Katalogvarer er ikke altid på lager, men spørg gerne efter leveringstiden, hvis du ønsker en indikation af leveringstiden. Vi efterstræber altid at orientere om leveringstiden, hvis der ikke leveres inden for 1-2 uger eller en leverance bliver forsinket, men vi kan desværre blive svigtet af en underleverandør eller fragtmand. 

Service

Vi forsøger altid at yde den bedst mulige service til alle vores kunder og modtager gerne både positiv og negativ kritik. Har du forslag til vores Service eller produktprogram hører vi gerne fra dig. Vi tilbyder prisgaranti på samtlige vore katalogvarer. Det betyder, at hvis du finder et af vores produkter til en billigere pris, forudsat samme kvalitet og dokumentation herpå, tilbyder vi til enhver tid produktet til samme pris.

Annullering af ordrer

Vi bytter gerne en vare uanset om det skyldes fejlbestilling, størrelse eller hvis købet simpelthen fortrydes. Vi krediterer købet efter nedenstående regler, men først når varerne er modtaget i god behold. Kreditnotaen kan modregnes i andre fakturaer.

- Op til 1 måned efter levering krediteres 100% af værdien af de returnerede varer
- Op til 3 måneder efter levering krediteres 50% af værdien af de returnerede varer
- Op til 6 måneder efter levering krediteres 25% af værdien af de returnerede varer

Gælder dog ikke varer fremstillet til ordre, skaffevarer samt voluminøse varer. Returnering eller ombytning af varer kan dog kun ske franko, i originalemballage og kun efter forudgående aftale med Presenco Sport A/S. 

Er du privatkunde tager vi varen retur uanset om det skyldes fejlbestilling, størrelse eller hvis købet simpelthen fortrydes. Dog skal vi have besked senest 14 dage efter du har modtaget varen. Og vi skal have modtaget varen på vores lager senest 14 dage efter du har fortrudt dit køb. Du sørger selv for returnering og bærer risikoen for at varen forsvinder eller beskadiges undervejs. Vær opmærksom på, at vi krediterer varens værdi minus eventuel værdiforringelse, men først når varerne er modtaget i god behold. Ovenstående gælder ikke varer fremstillet til ordre, skaffevarer samt voluminøse varer. Returnering eller ombytning af varer kan kun ske franko, i originalemballage og kun efter forudgående aftale. 

Du bedes udfylde og vedlægge returformularen i dette link http://www.presencosport.dk/retur/

Mangler, reklamationer og skader

I henhold til CMR-lovens §38 skal der reklameres straks (senest ved afleveringen) ved synlige skader og ellers inden 7 dage. Synlige manglende kolli eller fragtskader kræver forbehold på fragtbrevet for at opnå reklamationsretten.

Undersøg derfor straks ved modtagelse om den leverede forsendelse er uden mangler og er ubeskadiget. Hvis mangler eller transportskader (på emballagen eller på varerne) konstateres, SKAL det anføres på fragtbrevet sammen med chaufførens tydelige navn og underskrift på din del af fragtbrevskvitteringen. Derudover skal Presenco Sport A/S straks orienteres pr. e-mail med kopi af fragtbrevet samt billeddokumentation (ved fragtskader), da dette er nødvendigt for sagsbehandlingen. Bemærk venligst at manglende mangel-/skaderapport udelukker kompensation for eventuelt manglende eller beskadigede varer.

Er det på forhånd aftalt, at varen "må stilles" er Presenco Sport A/S uden risiko, hvis varen skulle forsvinde eller være beskadiget.

Vi yder 2 års reklamationsret på produktions- og materialefejl. Der ydes ingen garanti på sliddele, såsom batterier, strømforsyning, lejer og belægninger, da anvendelsen, opbevaringen og mængden af den tid produktet er i brug er afgørende for levetiden. 

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vi tager forbehold for eventuelle pris-, farve- og konstruktionsændringer.

Oplysningerne på denne hjemmeside bliver opdateret regelmæssigt. Derfor kan der ikke gives sikkerhed for, at alle oplysninger er fuldstændige, korrekte og ajourførte. Alle oplysninger er med forbehold for ændringer og at disse uden forudgående varsel fjernes eller tilføjes. Vi påtager os intet ansvar for indholdet af eksterne links. Ansvaret for indholdet af linkede sider har kun deres operatører.

Kolding, den 3. januar 2020